Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Multiteka
(1)
Autor
Atkinson Sue
(1)
Chavez, Conrad
(1)
Dunn Alan
(1)
Skawran Katarzyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Ciasta
(1)
Dekoracja potraw
(1)
Desery
(1)
Photoshop
(1)
Słodycze
(1)
Gatunek
Książki kucharskie
(1)
Podręczniki
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 004 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ten poradnik zawiera ponad 100 zilustrowanych zdjęciami instrukcji dekorowania ciast w klasycznym stylu Alana Dunna. Krok po kroku opisuje wykonanie zachwycających tortów na różne okazje i podaje, jakie narzędzia są do tego potrzebne. Znajdziesz tu techniki i przepisy na wszelkie ciasta, bukiety i kompozycje kwiatowe – od tropikalnych i egzotycznych po urodzinowe, weselne i świąteczne. Zrealizowanie tych zachwycających projektów dostarczy satysfakcji każdemu cukiernikowi.
Alan Dunn szkolił się w Brytyjskim Cechu Rzemiosł Cukierniczych, do którego wprowadziła go Margaret Morland. Kontynuował naukę na kursach organizowanych przez cech i władze Gateshead. W wieku 17 lat przeprowadził pierwszy pokaz dla miejscowej filii cechu. Wkrótce potem zdał sobie sprawę, że prowadzenie pokazów i nauczanie sztuki dekoratorskiej sprawiają mu tyle samo radości co tworzenie kwiatów. Szybko zasłynął w kraju ze swoich wyjątkowych umiejętności rzemieślniczych i instruktorskich. Został akredytowanym demonstratorem cechu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Multiteka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej